We kijken terug op de inmiddels traditionele Paasontbijtactie. Georganiseerd met veel enthousiasme door de Jeugdvereniging van Hagestein. 

Al enkele jaren organiseert de jeugdvereniging met veel enthousiasme de Paasontbijtactie. De opbrengst van deze actie werd dit jaar verdeeld: de helft ging naar het diaconaal project van de HGJB, waarbij we samen geld hebben ingezameld voor de kerken in Costa Rica, zodat er een verschil gemaakt kan worden in het leven van mensen in kansarme situaties. De andere helft van de opbrengst zal door de JV worden gebruikt voor materialen.

Dit jaar ging de JV nog een stapje verder. Naast het bezorgen van ontbijtjes boden zij ook de mogelijkheid om samen te ontbijten in het Kerkelijk Centrum.  U herinnert zich misschien nog wel het  het project ‘restaurant’ van de JV van een aantal jaar geleden? Dit jaar pakte de JV dit weer op, maar nu met ontbijt in plaats van het  avondeten. De ontbijtjes werden niet alleen in het dorp (en omstreken) bezorgd, maar de JV-leden boden zelfs aan om je op te halen om vervolgens aan te kunnen schuiven aan een door de JV gedekte tafel! Samen met de JV en andere gemeenteleden die zich hadden opgegeven is er gezamenlijk ontbeten. Er stond een goed gedekte tafel voor iedereen klaar met een assortiment van brood, croissants, bolletjes, suikerbrood, krentenbrood, gekookte eieren, kaas, ham, hagelslag, suiker en boter. Iedereen konden kiezen voor koffie, thee of vers geperste jus’ Orange. 

Dank aan Iedereen! die heeft bijgedragen aan het succes van deze Paasontbijtactie. Tot volgend jaar!?

Dorpsstraat 26 4124 AM Hagestein +31347-351210 info(at)hervormdhagestein-hoefenhaag.nl Kerkdiensten: zo 9:30u en zo 18:30u