KERKDIENSTEN

In onze gemeente zijn er iedere zondag 2 diensten. In de morgendienst van 9.30 uur ligt het accent op de verkondiging van het evangelie met daarbij oog voor jong en oud. In de avonddienst van 18.30 uur gaat het doorgaans meer om verdieping en leren, wat in het leven van leerlingen van Jezus ook niet kan ontbreken.

Met twee diensten drukken we ook uit dat de zondag echt een dag voor God is. Tijdens de ochtenddienst is er kinderoppas in het kerkelijk centrum. Wie door omstandigheden niet (meer) naar de kerk kan komen, kan ook thuis meeluisteren via internet of kerkradio.

We komen niet alleen om te luisteren en te leren naar de kerk. We bidden ook voor elkaar en voor de wereld. Suggesties voor de voorbede van de gemeente kunt u doorgeven aan de predikant of de kerkenraad. Verder geven wij in elke kerkdienst uit dankbaarheid onze gaven voor diaconale hulp en het kerkenwerk. Tenslotte zingen we ook met elkaar om God te eren en te danken.

Behalve op zondag zijn er ook kerkdiensten op Nieuwjaarsdag, Biddag en Dankdag, Goede Vrijdag, Hemelvaartsdag, Eerste Kerstdag en Oudjaarsavond. De aanvangstijden staan in het kerkblad. Tweede kerstdag, tweede paasdag en tweede pinkerstdag is er een viering in de kerk. De morgendienst op bid- en dankdag zijn speciale kinderdiensten.

Dorpsstraat 26 4124 AM Hagestein +31347-351210 info(at)hervormdhagestein-hoefenhaag.nl Kerkdiensten: zo 9:30u en zo 18:30u