slide 1

Activiteiten voor jongeren

Hé jij daar! Ook zo druk met school, onderhouden van het contact met je vrienden en het bijwerken van je Facebook Timeline? Misschien ben je hiernaast ook nog actief aan het sporten en probeer je zo zorgvuldig mogelijk je vrije tijd in te plannen. Wil je dan niet vergeten dat er heel veel leuke activiteiten voor jou worden georganiseerd rond geloof en ontspanning? Zo is er voor jongeren van 12 tot 16 jaar iedere twee weken Jeugdclub en voor de 16+ers Jeugdvereniging. 

Het Zaterdag Avond Jeugdwerk (ZAJW) organiseert leuke activiteiten speciaal voor jou! En heb je van dit alles nog niet genoeg, zet dan ook het Jeugdweekend in je agenda. Ieder eerste weekend van de herfstvakantie zijn alle jongeren vanaf 12 jaar van Hagestein welkom om mee te gaan op een super weekend, waar de Bijbel open gaat, wordt gesport, wordt gezongen  en veel wordt gelachen. 

Lees via het menu hiernaast meer over activiteiten spelaal voor jou.

Contact

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk aan de dorpsstraat in Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige