slide 1

Wonen in Hoef en Haag

 

Het dorp

Hoef en Haag is een nieuw dorp aan de Lek, vanaf 1 januari 2019 behorende tot de gemeente ''Vijfheerenlanden''. Hoef en Haag is nog volop in aanbouw en er worden nog steeds huizen verkocht. Uiteindelijk komen er zo'n 1800 woningen in Hoef en Haag. Door de klassieke bouwstijl en de verdeling in wijken blijft het dorpse karakter bestaan. De belangen van de bewoners van Hoef en Haag worden behartigd door het dorpscomité ''Ons Hoef en Haag''. Het bestuur wordt gevormd door een aantal inwoners van Hoef en Haag. Lees hier meer over het dorpscomité 

De Hervormde kerk staat in het dorp Hagestein, maar ook Hoef en Haag hoort tot de kerkelijke gemeente ''Hervormd Hagestein - Hoef en Haag'' 

 

Het bouwproject

Zoals gezegd is Hoef en Haag een dorp in aanbouw en worden er nog veel huizen gebouwd. Klik hier voor meer informatie over de aanbouw en verkoop van huizen in Hoef en Haag.

 

Contact

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk aan de dorpsstraat in Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige